Un Món de Paraules per a les escoles

Pots gestionar directament les llicències anuals dels teus alumnes amb el teu registre de docent, perquè accedisquen des de qualsevol dispositiu o ordinador amb un senzill codi de connexió que et permet supervisar des del teu panell del professorat el seu rendiment. 

PANELL DEL PROFESSORAT

Inclou les llicències anuals dels teus alumnes dins del teu registre de professor, i genera un codi de connexió únic per a cada alumne/a per a facilitar-los l’accés a l’app en qualsevol dispositiu i recollir les seues dades de progrés.

APP DELS ALUMNES MULTIPLATAFORMA

Mitjançant un senzill codi de connexió els alumnes poden accedir a l’app en qualsevol dispositiu tàctil o a través d’una web en un ordinador a casa o en el col·legi. El professor també pot utilitzar la seua pròpia app en classe amb la pissarra digital.

Les escoles o directament els pares/tutors poden comprar llicències a la nostra botiga en línia per 4,95 € cadascuna.

El quadern de jocs de vocabulari costa 9,95 €, amb 80 pàgines. No tenen despeses d’enviament, i inclouen gratis una llicència anual a l’app.

Reforç del contingut essencial de ortografia i gramàtica del currículum de primària

306 activitats interactives que s’adeqüen a la Gramàtica Normativa de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), i atenen les preferències de vocabulari del Diccionari Normatiu. Per a practicar l’estàndard oral del valencià, inclou centenars de locucions que paren especial atenció a la pronunciació valenciana.

COM FUNCIONA EL PANELL DEL PROFESSORAT?

Registra’t, crea les teues classes i dona d’alta a nous alumnes mitjançant codis anuals de llicència. Podràs així donar-los una accés senzill des de qualsevol dispositiu i supervisar els seus avanços en l’app Un Món de Paraules.

1. Accedeix al panell i registra’t

Si no tens encara un compte de professorat, registra’t. Si ja tens un compte, entra amb el teu email i contrasenya.

2. Selecciona “Un Món de Paraules”

Des del panell del professorat podràs gestionar diferents apps de Itbook per a educació primària. Accedeix a Un Món de Paraules.

3. Crea o accedeix a una classe

A través del botó «Classes» pots crear una classe nova o accedir a una que ja hages creat anteriorment.

4. Afegeix un nou alumne/a amb llicència.

Per a incloure al nou alumne/a en la classe necessites una clau de llicència anual nova. Pot comprar-se per 4,95€ en la Botiga Itbook. El quadern de vocabulari Un Món de Paraules també inclou una llicència anual gratuïta.

5. El codi de connexió de l’alumne

Una vegada has creat un alumne/a amb una llicència anual nova, apareix al costat del seu nom un codi de connexió. Aqueix codi li permetrà alliberar tots els continguts de l’app des de qualsevol dispositiu que es connecte, i recollirà les seues dades de progrés en el panell.

6. Revisió del seu progrés

Si prems el botó «Progrés» podràs comprovar quines activitats ha realitzat l’alumne i el seu grau d’èxit entre els 9 nivells i les tres àrees (jocs de vocabulari, ortografia i gramàtica). També t’informa del temps de validesa de la seua llicència.

COM ES CONNECTEN ELS ALUMNES DES DE LAPP?

Encara que està dissenyat especialment per al seu ús en tauletes, l’app funciona en qualsevol dispositiu mòbil iOS i Android actualitzat. També es pot jugar des de un ordinador mitjançant un accés web.

Obri l'app i prem en “Escola”

La primera vegada que l’alumne/a se connecta a l’app, haurà de prémer el botó “Escola”

Introdueix el codi de connexió

Ha d’introduir el codi únic de connexió que ha creat el docent en en panell. Quan es connecte, tot el contingut estarà desbloquejat i tot el progrés es reflectirà en el panell del professor.

Desconnectar-se de l’escola

Una vegada connectat a l’escola, el dispositiu conserva l’últim codi de connexió, així que cal prémer el botó de “Escola” si es vol tancar la sessió perquè un altre alumne use el dispositiu o per a deixar de reportar dades al panell.

Tens alguna pregunta sobre el funcionament o la compra d’Un món de paraules?

Escriu-nos per a qualsevol consulta a
 unmondeparaules@itbook.es

I també en paper…
QUADERN DE JOCS DE VOCABULARI + APP

Un món de paraules

Quadern de 80 pàgines, amb jocs il·lustrats per a practicar el vocabulari en valencià.  Aprén i practica centenars de paraules noves. 
Inclou una llicència gratuïta d’un any per a l’app en iOS, Android i Web!

  • Sense despeses d’enviament en tota Espanya.
  • Inclou gratis un codi d’accés a l’app d’un any per a dispositius mòbils o web per a ordinadors.
I també en paper…
QUADERN DE JOCS DE VOCABULARI + APP

Un món de paraules

Quadern de 80 pàgines, amb jocs  il·lustrats per a practicar el vocabulari en valencià. A partir dels set anys.  Aprén i practica centenars de paraules noves. 
Inclou una llicència gratuïta d’un any per a l’app en iOS, Android i Web!

Sense despeses d’enviament en tota Espanya.
Inclou gratis un codi d’accés a l’app per a dispositius mòbils.


Projecte activat amb el el suport de

El laboratori de projectes d’Escola Valenciana

Un projecte de:

Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma per al sector educatiu

© 2022 Itbook Editorial SL

VALÈNCIA
Calle Hierros, 14-duplicado, Puerta 6. 46022.

PORT DE SAGUNT
Av. 9 d’Octubre, 8, Oficinas. 46520

Accés a la versió 1.0. per a Pissarra Digital (2019). Llicències entregades a les escoles per la Conselleria d'Educació al curs 2019-2020.

 


My Life in English. Premi App Kids 2015 en el certamen "Les 10 millors apps infantils Made in Spain". Festival de Comunicació Infantil El Chupete i Generació Apps.